David aangehouden aan Waterkant te Paramaribo voor doodsbedreiging met mes

beroving Paramaribo

Paramaribo ~ Niet ingeloste sieraden na 4 weken verkocht; wederhelft belener ingesloten voor bedreiging. Een beveiligingsmedewerker hield op dinsdag 5 juni de 36-jarige verdachte David S. aan de Waterkant te Paramaribo aan.
[quads id=1]

Waterkant Paramaribo

Onderzoek wees uit dat David op die bewuste dag met een scherp voorwerp een manspersoon met de dood bedreigde. David maakte kapbewegingen naar de richting van de man. Het slachtoffer probeerde zich te weren. Op datzelfde moment ging er een schot af. David werd aangehouden door een beveiligingsmedewerker die op dat moment in de buurt was en het voorval zag.
[quads id=1]

Ze heeft sieraden beleend

David werd overgedragen aan de ingeschakelde politie van ressort Centrum. Volgens verklaring van het slachtoffer dat eveneens het politiebureau had aangedaan heeft de vrouw van David twee maanden terug twee paar gouden oorbellen als onderpand bij hem afgestaan. Volgens afspraak zou de vrouw het geleende bedrag binnen drie dagen terugbetalen en weer over haar sieraden beschikken. De vrouw hield haar echter niet aan haar afspraak.

Ze vertelde dit aan haar wederhelft

[quads id=1]
Toen de vrouw na vier weken niet kwam opdagen verkocht hij de oorbellen om aan zijn geld te komen. De vrouw die zijn handeling onterecht vond, vertelde dit aan haar wederhelft. Toen David het slachtoffer in het stadscentrum tegenkwam vroeg hij hem om rekenschap, waarna beiden hun weg vervolgden.

Hij probeerde hem te vermoorden

politie Paramaribo

Bij de tweede ontmoeting, op 5 juni, poogde David het slachtoffer te vermoorden. De beveiligingsmedewerker heeft erger kunnen voorkomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is David voor bedreiging en poging zware mishandeling in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.