Cliënt Miguel K. weet niet hoe de schoten zijn afgegaan ~ Paramaribo

moord Pararmaribo

Paramaribo ~ Aanhouding BBS’er verlengd met 30 dagen. De BBS’er Miguel K. werd maandag op het parket voorgeleid. Hij wordt ervan verdacht zijn levenspartner Irsa Nasir van het leven te hebben beroofd op woensdag 6 juni.
[quads id=1]

Het Parket te Paramaribo

Het Openbaar Ministerie heeft het dossier verwezen naar de rechter-commissaris. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met zijn advocaat, Aryan Ramlakhan. Volgens de raadsman heeft zijn cliënt Miguel verklaard dat hij niet weet hoe de schoten zijn afgegaan. Op een gegeven moment hoorde hij de schoten en besefte toen wel dat hij op het slachtoffer had geschoten.
[quads id=1]

Bezig met scheiden

Voorafgaand hieraan had hij een woordenwisseling met zijn vrouw gehad over bepaalde zaken die zij in orde moest maken. De twee waren met elkaar getrouwd, maar zij waren bezig met een echtscheidingsprocedure.

moord Pararmaribo
Foto binnengekomen via Facebook
Hij moest aanmelden

Miquel had voor het perceel, dat hij samen met zijn vrouw had gekocht, betaald. Omgekeerd moest zij dat doen als ruil voor een auto. Volgens Miguel duurde die afhandeling te lang. Hij moest zich aanmelden bij de afdeling Civiele Zaken van het kantongerecht, omdat volgens hem de echtscheidingsprocedure reeds was ingezet. Hij is toen naar Civiele Zaken geweest.
[quads id=1]
Bij navraag bleek echter dat er geen stukken daar waren en dat de vrouw het verhaal had verzonnen. Zij hadden een voertuig gekocht. Van Civiele Zaken is hij naar de autodealer geweest. Volgens Nasir moest Miguel verder afbetalen en die auto zou op zijn naam worden overgeschreven. Ook bleek dat die zaken nooit aan de autodealer waren doorgegeven.

Hij was naar BUFAZ gegaan

Van daaruit is hij naar Bureau Familierechtelijke Zaken (Bufaz) gegaan. Dit, omdat zijn dochtertje van hem wordt afgehouden. Bij Bufaz bleek dat alles via de rechter moest gaan. Hij is toen bij een van zijn huwelijksgetuigen geweest, die ook werkzaam is bij Rock Oil. Nasir werkte ook bij Rock Oil. Naar zeggen van Miguel heeft hij die getuige gevraagd om met de vrouw te praten, want zaken die zij aangaf berustten niet op waarheid. Volgens Miguel had hij geen moeite om te scheiden.
[quads id=1]

Ze is al gecremeerd

Miguel had Nasir gevraagd om naar de autodealer te gaan. Toen ontstond er een gehaal en een getrek tussen beide.
Miguel blijft erbij dat hij niet opzettelijk op zijn vrouw heeft geschoten. De rechter-commissaris heeft de aanhouding van deze verdachte met 30 dagen verlengd. Het slachtoffer Nasir is gisteren gecremeerd.

Eerdere berichten:
Video – Meer over de doodgeschoten 35-jarige Irsa Kemble – Nasir ~ Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan