Belangrijke bekendmaking: Morgen geen lijnbusverkeer in Suriname!!!

Suriname school

Suriname ~ Lijnbushouders zullen morgen landelijk niet rijden, omdat ze niet langer kunnen wachten op de uitbetaling van de subsidie.

[quads id=1]

Geen bussen in Suriname

Dat hebben ze dinsdagavond besloten tijdens een algemene ledenvergadering van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) Suriname. De bushouders hebben al negen maanden geen subsidie ontvangen. “De bushouders zijn verhit en wij kunnen ze niet op andere gedachten brengen.

Scholieren zijn de dupe

[quads id=1]

Ze zijn moe om te wachten op het geld, terwijl de prijs van brandstof telkens omhooggaat”, zegt John Biffé, ondervoorzitter van de PLO, tegen de Ware Tijd. Vooral scholieren en de werkende klasse zullen de dupe worden van de actie. “We hebben geen keus. We moeten steeds bedelen om ons geld en aan ons werd steeds beloofd dat we uitbetaald zouden worden, maar dat is nog steeds uitgebleven”, jammert Biffé.

Meningen waren verdeeld

Tijdens de vergadering waren de meningen van sommige leden verdeeld over het overgaan tot staken of de overheid nog ruimte geven om over de brug te komen. Uiteindelijk hebben de bushouders massaal besloten om het particuliere vervoer plat te leggen.
[quads id=1]

suriname shool
Voorbeeld Surinaamse schoolkinderen
Ze komen morgen weer bijeen

De bushouders zullen woensdag weer bijeenkomen om te praten over de vervolgstappen.

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.