Anoniem – Mijn dochter wil het contact met mij verbreken ~ Paramaribo

dochter Paramaribo

Hallo lieve mensen, ik wil ook graag mijn verhaal, of beter gezegd mijn probleem met jullie delen. Ik ben Claire. Geboren in Paramaribo. Ik ben een 55-jarige moeder. Ik heb 1 dochter. Ze heet Marion en is 29 jaar. Mijn dochter bezorgt me vreselijk veel verdriet.
[quads id=1]

Geboren in Paramaribo

Mijn dochter is altijd al een probleemkind geweest. Maar ik als moeder heb altijd mijn best voor haar gedaan. Het is erg triest hoor. Ik hou zoveel van mijn dochter. En ik heb het altijd voor haar opgenomen. Als ze problemen had loste ik het wel op. Ze kan helemaal niet met geld omgaan. Ze kwam daardoor vaak in de problemen. Ik kon haar gelukkig helpen. Altijd met het idee dat het de laatste keer zou zijn en dat ze verstandiger zou worden. Ik wilde dat het goed gaat met haar. En dat ze uiteindelijk op eigen benen zou kunnen staan.
[quads id=1]

Ze heeft veel schulden

Maar in feite liegt, steelt ze en bedriegt ze. Ze bedriegt mij, haar eigen moeder. Mijn dochter heeft heel veel schulden gemaakt. Allemaal op mijn naam. Jarenlang moest ik sparen om die schulden af te betalen. Jaar in jaar uit. Ik heb het altijd gedaan. Als ik weer een beetje had gespaard. Dan moest ik het weer uitgeven aan haar. Ik moest wel. Bijna alles stond op mijn naam. Ik zou anders problemen krijgen. Ik deed het maar. Ik besloot maar te zwijgen. Alleen omdat ik bang was om haar te verliezen. Ze dreigde daar vaak mee.: “Als je mij niet helpt dan…”
[quads id=1]

Ze is zo boos

En toen was ik het zat. Ik hielp haar niet meer. Ze werd zo boos. Zelfs mijn familie wist ze tegen me op te zetten. Ze vertelde dat ik zuinig was en haar nooit hielp. Mijn dochter heeft mij vreselijk zwart gemaakt bij een ieder.  Sommige naaste familieleden wilden geen contact meer met me hebben. Ze kozen de kant van mijn dochter.  Ik heb hier zoveel verdriet van gehad. Heel erg veel.

Familie wilde ook geen contact meer

Maar ik hield voet bij stuk. Langzaam maar zeker ging het beter met mij. Ik hield geld over. Ik kon lekker op vakantie en kon zelfs een nieuwe auto kopen. Dat viel helemaal niet goed bij mijn dochter en bepaalde familieleden ze waren echt boos op mij. Ik had de familie nooit de werkelijke toedracht tussen het moeilijke contact tussen mij en mijn dochter verteld. En toen ze het eenmaal wisten begrepen ze het wel. Het contact verbeterde gelukkig.

Ze leeft er op los
dochter Paramaribo
Voorbeeldfoto van Pinterest

Mijn dochter heeft het mij altijd kwalijk genomen dat ik haar niet meer help. Ze blijft er maar op los leven. Zodoende zit ze nu weer verschrikkelijk diep in de problemen en schulden. Ze heeft onlangs weer bij mij aangeklopt. Ze heeft mij een ultimatum gesteld: Of ik help haar of ze verdwijnt voorgoed uit mijn leven.

Ik heb net mijn eigen leven terug

Ik vind dit ontzettend moeilijk. Ik heb net weer mijn eigen leven terug. Maar ik kan mijn dochter toch ook niet in de steek laten? Ik voel me zo schuldig. Maar ik doe het niet. Ik heb het hier heel moeilijk mee. Wat vinden jullie dat ik moet doen? Alvast bedankt dat jullie met mij willen meedenken. Groeten van een verdrietige moeder. Claire

[quads id=1]

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Mijn partner geeft me helemaal niets. Ik moet alles betalen
betalen Paramaribo

Anoniem: Ik wil dat mijn 17-jarige dochter weggaat!
moeder Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig