Over de mannen die mogelijk opzettelijk HIV virus verspreidde ~ Paramaribo

kind Paramaribo

Paramaribo – Drie verdachten in deze zaak blijven in voorarrest. Kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor heeft het verzoek naast zich neergelegd om Charlton Z., Fedor B. en Ricardo F., die al langer dan een jaar in voorarrest zijn voorlopig in vrijheid te stellen.
[quads id=1]

Rechtszaak te Paramaribo

De medeverdachten Milroy W., Roy C. en Doergapersad R. mochten eerder wel naar huis, maar zijn verplicht op iedere zitting aanwezig te zijn.

Valstein-Montnor vindt, net als officier van justitie Roy Elgin, dat er ernstige bezwaren zijn tegen de eerder genoemde verdachten, die in het laatste kwartaal van 2016 samen met de drie anderen een minderjarige jongen meerdere malen intiem zouden hebben misbruikt. Daarnaast zou Charlton Z. het slachtoffer, dat toen vijftien jaar was, opzettelijk hebben besmet met hiv.
[quads id=1]

Meerdere handelingen

Hoewel de handelingen met minderjarigen elke keer door meerdere bendeleden zijn gepleegd, heeft Elgin de strafeis in enkele gevallen gedifferentieerd. Tegen Charlton Z., die als brein wordt gezien, is vijf jaar geëist. Hij zou de jongen hebben ontmaagd. De knaap zou onder dwang van de verdachte tegen betaling omgang hebben gehad met verschillende mannen.

In het huis van Fedor

Tegen Fedor B. is drie jaar geëist, omdat hij zijn huis beschikbaar heeft gesteld aan Charlton Z., die de jongen onder meer in die woning heeft misbruikt. Fedor B. ontkent omgang met hem te hebben gehad. Hij beweert te hebben geslapen terwijl zijn medeverdachte bezig was met het slachtoffer.
[quads id=1]
kind Paramaribo

12 maanden strafeis

Ricardo F. moet, indien de rechter meegaat met de eis, twee jaar straf uitzitten. Ook hij heeft zijn huis beschikbaar gesteld aan Charlton Z. voor diens intieme uitspatting. Bovendien zou Ricardo F. verdovende middelen hebben toegediend aan het slachtoffer. Tegen elk van de overige verdachten is twaalf maanden geëist. De zaak is uitgesteld naar 9 augustus.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.