Dronken bromfietser na ernstig ongeval overleden in AZP Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo ~ Bromfietser na aanrijding overleden in ziekenhuis Paramaribo; verkeersbarometer naar 32. De verkeersbarometer staat landelijk op 32 met het overlijden van de 56-jarige bromfietser Hemradj Barran.
[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Het slachtoffer was in de vroege ochtend van zondag 10 juni betrokken bij een aanrijding met een pick-up aan de Mariënburgweg ter hoogte van pand no.87. De politie van ressort Mariënburg deed na de melding van de aanrijding de plek aan.

’s middags overleden

overleden Paramaribo

Daar aangekomen werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was met schaafwonden en een armfractuur op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werd Hemradj afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. In de middag van diezelfde dag overleed Hemradj in het ziekenhuis.
[quads id=1]

Hij was dronken

Onderzoek wees uit dat de bromfietser bij zijn zoon op feest was. Na afloop van het feest reed hij in beschonken toestand naar huis. Volgens ooggetuigen reed hij links van de weg vanuit de zuidelijke zijde naar de noordelijke zijde. Ter hoogte van pand no. 87 moet hij plotseling zijn rijhelft hebben verlaten en op die van zijn tegenligger zijn gekomen.

Hersenbloeding door val

De pick-up bestuurder week uit naar links om een aanrijding te voorkomen. De zijspiegel van het voertuig moet daarbij tegen de bromfiets zijn aangekomen. De bromfietser kwam op het wegdek te vallen en moet volgens de arts door de val een grote hersensbloeding hebben opgelopen. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
[quads id=1]

Geldig rijbewijs

De pick-up bestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De politie van Marienburg is belast met deze aanrijding.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.