Winkelier alsnog overleden na schietpartij te Paramaribo. Militair aangehouden

politie Paramaribo

Paramaribo ~ De winkelier Howard Hung Tung, die op donderdag 31 mei bij een beroving was neergeschoten, heeft zondagmorgen het leven gelaten in het ziekenhuis. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de winkelier omstreeks 09.30 uur het leven heeft gelaten.
[quads id=1]

Winkel in Paramaribo

Hij was bijkans twee weken opgenomen in het ziekenhuis. Op de bewuste dag rond 10.00 uur kreeg de politie een melding van een beroving in een supermarkt op de kruising van de Fredrikshoop- en de Johannes Pontweg. In deze zaak is de militair F.S. aangehouden. Hij wordt door omstanders als dader aangemerkt. De militair zou op het slachtoffer hebben geschoten nadat de winkelier zich hevig verzette bij de beroving.

Drie keer geraakt

Het slachtoffer werd daarbij drie keer geraakt. Een keer in de borst en twee keren in de buikstreek. De militair die ter zake is aangehouden, is inmiddels overgedragen aan de militaire politie voor verder onderzoek.
[quads id=1]

politie Paramaribo

Gesproken met de militaire politie

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de militaire politie. Volgens de MP ontkent de verdachte het misdrijf steevast. Hij verklaarde wel in de winkel aanwezig te zijn, maar nooit op de winkelier te hebben geschoten.

Direct medisch behandeld in AZP Paramaribo

Men is bezig beelden van beveiligingscamera’s veilig te stellen om het strafbaar feit te kunnen staven. Bij het slachtoffer, dat per ontboden ambulance werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, werd terstond chirurgisch ingegrepen. Hij had een nier kwijt en een deel van de darm was ook verwijderd. Ook liep hij een heupfractuur op.
[quads id=1]
Als gevolg van de opgelopen verwondingen overleed hij in het ziekenhuis. De militair blijft aangehouden.

Eerdere berichten:
Winkelier neergeschoten in zijn winkel te Paramaribo

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.