Vrouw in diepe rust verrast door een inbreker in haar huis te Flora Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Een benadeelde en haar familie hebben in de vroege ochtend van zondag 3 juni de 49-jarige Robby S. aangehouden en overgebracht naar het politie bureau Flora Paramaribo.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Volgens verklaring van de aangeefster was zij in diepe rust. Op een bepaald moment hoorde zij een gestommel in haar woning. Uit vrees bleef zij liggen en hoorde hoe haar diepvriezer open en dicht werd gemaakt. Ze deed haar ogen open en zag dat er drie shutterglazen van haar slaapkamer waren gelicht. Toen ze niets meer hoorde, stond ze op en keek via haar raam naar buiten.

Woning van haar zus

[quads id=1]
Zij zag een manspersoon met een voorwerp met plakband aan het handvat bij het raam van de slaapkamer van de woning van haar zus. Hij probeerde de shutterglazen te lichten. De aangeefster bewapende zich en liep schreeuwend naar buiten. Haar zus en zwager kwamen op haar hulp geroep naar buiten.

Hij sloeg op de vlucht

[quads id=1]
De inbreker sloeg op de vlucht met een tas inhoudende goederen die hij klaar had gezet om mee te nemen.
Met zijn drieën gingen zij op zoek naar de dief. Een paar straten verder werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De tas met buitgemaakte goederen met uitzondering van een mobiele telefoontoestel werd terug gevonden.

Telefoon gevonden met GPS

Het mobiele telefoontoestel die voorzien is van een GPS systeem is in de avond van maandag 4 juni getraceerd op een adres aan de Hendrikstraat. De wetsdienaren hielden de 25-jarige heler Donovan M. met dat toestel aan. Hij verklaarde het toestel te hebben gekocht bij een manspersoon onder de Centrale Markt. Deze verkoper is nog niet achterhaald.

De heler mocht naar huis
rovers Paramaribo
Voorbeeldfoto rovers

Het toestel is afgestaan aan de rechtmatige eigenares. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Robby die een bekende van de politie is in verzekering gesteld. De heler is na een ernstige waarschuwing heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.