Overleden – 39-jarige Dinesh Raghoenath

overleden Suriname

Je hebt afscheid genomen van de wereld. Ik laat jou los in liefde met gebroken hart. Mooie man, je gaat terug naar de bron van onvoorwaardelijk liefde. Daar waar heling plaatsvindt.

Alleen maar liefde voel ik voor jou. Ik laat je los in liefde.

We zullen elkaar weer ontmoeten. Je hebt me veel geleerd in korte tijd. Het leven is simpel. Er is niet veel nodig om gelukkig te zijn. Jezelf in de ogen kunnen aankijken met rust, zelfliefde en trots. De mening van ‘IK’, is de enige mening die telt.

Rust in Liefde

Dinesh Raghoenath

❤ INLH

Scroll naar beneden en bekijk de gegevens omtrent de uitvaart.
[quads id=1]


Hoe kan je zoveel hebben….en toch weer niet…..je had zoveel, maar je zag het niet meer.
Ik ga je missen 💞
rust zacht lieve

Dinesh Raghoenath

~Rianne~
[quads id=1]
overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.