Gered door brandweerman!! 5 personen belanden met auto in trens ~ Suriname

brandweer Suriname

Brandweerman redt gezin van 5 uit voertuig dat in trens terechtkwam. Brandwacht Dax Kasiran heeft afgelopen vrijdagavond omstreeks 20.00 uur een 28- jarige vrouw en haar 4 kinderen uit een zeer benarde situatie kunnen redden.
[quads id=1]

Brandwacht Dax Kasiran

Het voertuig waar het gezin zat, kwam in een trens terecht ter hoogte van de Uitkijkbrug te Saramacca. Kasiran die op dat moment ook over dezelfde weg reed richting Jarikaba zag in zijn spiegels dat een voertuig zigzag reed en in de trens belandde. Hij ging terstond het water in en gaf aan schreeuwende kinderen vanuit het voertuig te hebben gehoord. Het voertuig lag ondersteboven in de trens en ging verder de diepte in.

Zuigeling van 10 maanden

[quads id=1]
Als eerst heeft hij een zuigeling van 10 maanden uit het voertuig kunnen redden, die werd overgedragen aan een omstander. Vervolgens werden de 3 andere kinderen en de vrouw uit het voertuig gered. Ze bleken ongedeerd en na observatie van de lokale geneeskundige dienst, werden ze allen heengezonden.

Groningen in Saramacca
brandweer Suriname
Foto van GFC nieuws

Dax Kasiran is te werk gesteld op post Groningen te Saramacca en behoort tot het ‘Land Search en Rescue’ team van het KBS, één van de specialistische eenheden van het korps brandweer.
[quads id=1]
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.