Arbeider verdronken tijdens werkzaamheden in Suriname

verdronken Suriname

Suriname ~ Arbeider verdronken te Welgedacht C. De 69-jarige arbeider Miskan Oedes is op zaterdag 9 juni tijdens werkzaamheden in een vijver aan de Welgedacht C weg verdronken.
[quads id=1]

In een vijver te Suriname

Het slachtoffer bevond zich met een andere arbeider in de vijver met een diepte van ongeveer 1.80 meter voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. Op een bepaald moment moet Miskan in de diepte zijn verdwenen. De andere arbeider schakelde de politie van de Nieuwe Grond in en ging op zoek naar hulp. De andere arbeider haalde met ondersteuning van omstanders haalde Miskan in bewusteloze toestand uit het water.
[quads id=1]

Hij zakte weg in de diepte

De ingeschakelde politie trof het slachtoffer naast de vijver aan. Het ambulance personeel gaf te kennen dat de man geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

verdonken vermissing Suriname Familienieuws

Het ontzielde lichaam van Miskan is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van ressort de Nieuwe Grond is belast met deze zaak.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.