7-jarig jongetje overleden na ongelukkige val in een zaaltje te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Zeven jarige laat leven na een potje voetbal. De politie van ressort Flora kreeg op woensdag 6 juni omstreeks 16.00 uur de melding dat een manspersoon bewusteloos was neer gevallen in een zaal van een gebouw aan de Mr. J. Lachmonstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

In een zaal te paramaribo

Daar aangekomen verklaarde een getuige aan de wetsdienaren dat twee minderjarige broers in de zaal voetbalden. De zaal werd op dat moment versierd door de familie voor een feest. Eén van de jongens maakte een trapbeweging naar de bal, maar trapte daarbij ongelukkigerwijs tegen het been van zijn 7-jarige broer Nathaniel Hooten.

Hij kwam met zijn hoofd tegen de betonnen voer

[quads id=1]

Nathaniel kwam te vallen en belandde met zijn hoofd op de betonnen vloer. Het slachtoffertje werd direct per eigen gelegenheid door zijn moeder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Hij had geen hartslag meer

De wetsdienaren deden de SEH aan en troffen het levenloze lichaam van Nathaniel aan. Uitwendig vertoonde het ontzielde lichaampje geen letsels. Volgens verklaring van de dienstdoende arts, is het slachtoffer zonder hartslag binnen gebracht. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.

De familie reageert in een Facebook oproep op het ongeluk:

[quads id=1]

Beste iedereen, jullie steun betuiging is een sterkte naar ons toe, ik dank jullie heel hartelijk daarvoor, Het geeft ons elke keer kracht jullie bemoedigende woorden. DankUwel. Alleen vragen we graag om ons niet steeds te vragen wat is gebeurd, Dat haalt het dubbele van de kracht weg als we het steeds weer moeten vertellen. Echt geloof me, elke keer als jullie me appen/texten om te vragen wat er gebeurd is, huil ik hier met hoofdpijn. Het steeds vertellen, brengt het voor de geest en dan vaagt me moed om sterk te blijven weg. We kunnen het zelf niet verwerken, dat een kind energiek aan het spelen is en dat de reden is dat hij is overleden. geloof me, het doet heelveel pijn, als we het steeds moeten vertellen. Geef ons tijd om het te verwerken en dan kunnen we het uitgebreid vertellen. Wat we nu nodig hebben is hulp en kracht aan zijn broers om dit te snappen. De shock is bij hun groter als kinderen dan wij als ouders. Rust zacht Nathaniel Hooten.
Roxane Hooten

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

Hierboven kunt u precies lezen wat er is gebeurd. Dus gaarne het verzoek van de familie respecteren. Wilt u hen sterkte toewensen? Dit kan hieronder bij de reacties of onder dit bericht op Facebook
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.