Video – Suriname wint Caribbean Gospel Songfestival 2018

Suriname winaaar

Suriname ~ Met veertien solisten en drie groepen/duos werd het Caribbean Gospel Songfestival voor de 36ste maal gehouden in de grote zaal van het World Trade Center op Curaçao.
[quads id=1]

Suriname is de grote winnaar

Het optreden van de Surinaamse delegatie was overweldigend.

Ze staken met kop en schouders boven de rest van de competitie uit. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze in alle categoriën met de eerste prijs er van door gingen. Het was ook aan het langdurige applaus van het publiek en hun gejoel te merken dat zij het eens waren met de uitslag. Met de eigen compositie van Lloyd en Alida Vreden – Let us Praise Him – won Giora Sampai de prijs als solo totaal winnares van het contest.
[quads id=1]
De groep bestaande uit de vier vrouwen Sempai, Regina Haakmat, Joyce Weltevreden en Merville Vreden zongen de oude klassieker ‘Great is thy faithfulness’ met een dynamisch arrangement om de stem harmonieën te accentueren. “Ik dank God dat we zo een goede beurt hebben mogen maken.

Suriname zingen
Foto: Facebook / Stichting SS Music Art Foundation

Ik ben in de wolken, lacht Sampi blij. “God is good. Thank you Lord, “schreeuwt vocalcoach Redan. “Ik ben blij dat Suriname met ons nummer heeft kunnen winnen,” lacht componiste Alida Vreden.

Bekijk hier mooie video’s van de groep:
[quads id=1]


Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.