Mijn buurvrouw mishandelt haar kind verschrikkelijk. Wat kan ik doen? ~ Paramaribo

slaan Suriname

Hallo mensen. Ik ben Sheila. Ik wil anoniem blijven maar ik heb een verhaal over een vrouw bij mij in de buurt. Een Hindoestaanse dame. We wonen in Paramaribo, niet ver van de stad.
[quads id=1]

Hindoestaanse moeder uit Paramaribo

kinderen Paramaribo

Die vrouw heeft een kind. Ik denk dat het kindje iets van 2 jaar zal zijn. Ze slaat haar kind elke dag. Alle moeders slaan hun kind wel eens dat weet ik, maar niet zoals deze buurvrouw. Het is verschrikkelijk.

Als een slaaf slaat ze haar kind.  Een keertje ging hij zelfs zo schuimachtig spugen door die klappen. Ik ben bang dat het heel erg mis kan gaan een dagje.

Ik heb advies nodig

[quads id=1]
Ik wilde u aub vragen wat ik in zo een situatie kan doen? Geeft u mij aub advies. Ik wil contact maken met de kinderpolitie. Is die er wel hier in Paramaribo? En moet ik dat niet doen? Ik wil het ook niet erger maken.

Moet ik naar de politie?

Kijk ik ben buurvrouw. Misschien moet ik niet bemoeien. Plus er komt ook een man daar bij der in huis. Ik denk dat hij al een vrouw heeft. Alles wat die man zegt doet ze. Ik maak me zorgen om dat kind hoor. Welke instanties zijn er. Want het lijkt me beter as dat kindje weggaat daar voordat er iets gebeurt.

Ik vind het zo zielig hoor. Dank jullie wel alvast
[quads id=1]

Wat doe je tegen kindermishandeling. We hebben een interessante video voor jullie erbij gedaan. De Nederlandse politie beantwoordt vragen over kindermishandeling:

Gerelateerde verhalen:
Video: Amerikaanse moeder vermoordt baby en stuurt filmpje naar vader
moeder dood
[quads id=1]
3-jarige Shantat D. bewusteloos geslagen door zijn papa
slaan kinderen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig