Buitenlandse vrouwen wilden het vliegtuig vanuit Paramaribo nemen met drugs

Paramaribo vliegtuig

Paramaribo ~ Nigeriaan en Guyanezen aangehouden voor drugssmokkel. Vier buitenlanders, waaronder twee vrouwen zijn op zaterdag 26 mei door een gemengde eenheid van de politie aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.
[quads id=1]

Vier buitenlanders vanuit Paramaribo

De twee vrouwen die zouden afreizen waren op de luchthaven afgezet. Bij visitatie werd er in hun reiskoffers iets meer dan 38 kilogram “Yami’ (zogenaamde buitenlandse marihuana) aangetroffen en in beslag genomen.

Acht grote tassen

[quads id=1]
De vermoedelijke verstrekkers merkten op dat er iets niet in orde was en maakten zich uit de voeten. De mannen werden onderweg naar Paramaribo door de wetsdienaren aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade. Het onderzoek leidde naar de woning van de Nigeriaan waar er acht grote tassen en vier jute zakken met yami van ongeveer 400 kilogram in beslag zijn genomen.

Onderweg naar Paramaribo

[quads id=1]

Paramaribo vliegtuig
De gevonden drugs

Ook is er vloeibaar cocaïne in beslag genomen. De verdachten zijn allen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Allen zijn samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.