Brandweerman uit Paramaribo mishandelt en bedreigt echtgenote uit jaloezie

politie Suriname

Brandweerman aangehouden wegens mishandeling. De 30-jarige brandweerman is deze week door de politie van Paramaribo in verzekering gesteld ter zake mishandeling en bedreiging van zijn echtgenote.
[quads id=1]

Politie van Paramaribo

Volgens de verdachte heeft hij sterk het vermoeden dat zijn wederhelft, met wie hij twee minderjarige kinderen heeft, een andere relatie op na houdt. Hij heeft haar daarover op woensdag 6 juni om rekenschap gevraagd. Er ontstond een woordenwisseling tussen het echtpaar, waarna de verdachte zijn vrouw enkele vuistslagen toebracht.
[quads id=1]

Bedreigen met de dood

Ook bedreigde hij zijn vrouw te zullen doden. De politie werd hiervan op de hoogte gesteld en de sterke arm heeft gelijk de verdachte aangehouden en hem overgebracht naar het bureau.

ruzie Paramaribo
[quads id=1]
Vanwege de vele uitspattingen die zich tegenwoordig op dit gebied voordoen, neemt de politie geen risico’s om de verdachte een kans te geven.

De politie maakt geen grappen

Deze zaken worden serieus aangepakt. In het belang van het onderzoek blijft in arrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.