Politie lost waarschuwingsschoten om verdachte zeeroof Suriname aan te houden

cel Suriname

Suriname ~ ‘Bolo’ aangehouden in zaak zee piraterij; vriendin hindert de politie zodat ‘Bolo’ kon vluchten. Een gezamenlijke politie-eenheid bestaande uit de afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op zaterdag 2 juni de 30-jarige Ganesh B. alias “Bolo” na gedegen voorbereiding aangehouden.
[quads id=1]

Hij was in Lelydorp te Suriname

Deze verdachte is op een adres in het ressort Lelydorp waar hij zich geruime tijd schuilhield aangehouden. Bij de aanhouding trachtte zijn vriendin de politie te hinderen in hun optreden. ‘Bolo’ koos bij het zien van de politie het hazenpad.

Waarschuwingsschoten van de politie

[quads id=1]
De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om hem tot andere gedachten te brengen. Hij rende in de richting van een kippenhok en kon zijn vluchtweg niet verder voortzetten. ‘Bolo’ werd omsingeld en is door deze eenheid aangehouden.

Zijn vriendin mocht naar huis

Samen met zijn vriendin is hij overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten. Bij de voorgeleiding ontkende ‘Bolo’ betrokken te zijn in de zee piraterij zaak. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
cel SurinameZijn vriendin is na verhoor heengezonden.
[quads id=1]
Het onderzoeksteam zet het onderzoek in deze zaak voort.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.