Man ernstig gewond tijden orale omgang aan de Watermolenstraat ~ Paramaribo

Paramaribo politie

Dame bijt man aan geslachtsdeel. De politie van het ressort Paramaribo kreeg op vrijdag 25 mei de melding van een geval waarbij een man om hulp schreeuwde aan de Watermolenstraat te Paramaribo.
[quads id=1]

Watermolenstraat te Paramaribo

De wetsdienaren deden de plek aan en troffen een gewonde man in gezelschap van een ‘werkster’ aan. De man verklaarde dat hij de vrouw een geldbedrag heeft betaald voor orale omgang. Terwijl de vrouw bezig was, beet zij de man in zijn lid.

AZP Paramaribo opgenomen

[quads id=1]
Het slachtoffer liep daardoor verwondingen op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Hij is twee dagen voor observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
Paramaribo politie

De vrouw is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

Het was per ongeluk

[quads id=1]
Zij heeft verklaard de man per ongeluk te hebben gebeten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.