Agenten kunnen zware mishandeling in de stad voorkomen ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Autobestuurders raken slaags na opmerking serviceverlening aan klanten bij taxiritten. Wetsdienaren van de Algemene Surveillance Dienst Paramaribo hebben op vrijdag 25 mei kunnen voorkomen dat een taxichauffeur verder werd mishandeld.
[quads id=1]

Algemene Surveillance Dienst Paramaribo

De politieambtenaren merkten op dat twee autobestuurders hun voertuigen hadden geparkeerd aan de Knuffelsgracht en dat het duo op de vuist ging. De politie kwam tussen de kemphanen en vroeg wat er aan de hand was. Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat een taxichauffeur een klant had afgezet. Bij die gelegenheid trok de bestuurder op, terwijl de klant nog bezig was haar tas van de achter zitting weg te halen.

De taxichauffeur schold hem uit

[quads id=1]
Raoul P. (40) die op dat moment voorbij reed, zag het geval gebeuren. Hij schreeuwde tegen de taxichauffeur om in het vervolg beter op te letten ter voorkoming dat klanten hierdoor verwondingen oplopen. De taxichauffeur was niet eens met de opmerking van Raoul en schold hem uit. Raoul parkeerde zijn voertuig aan een kant om de taxichauffeur om rekenschap te vragen. Op een bepaald moment stonden beide mannen tegenover elkaar en ontstond er een vechtpartij.

vechten Paramaribo

Beiden moesten naar het bureau

[quads id=1]
De verhitte mannen werden ter afkoeling overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn afgekoeld is Raoul voorgeleid. Hij beweert de taxichauffeur alleen met zijn vuist te hebben gestoten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij na een ernstige waarschuwing heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.