Video – Meer over de doodgeschoten 35-jarige Irsa Kemble – Nasir ~ Suriname

overleden Paramaribo

“Ze was een harde werker, vooruitstrevend en ze heeft altijd voor zichzelf gezorgd.” Dat wordt gezegd over de 35-jarige Irsa Kemble-Nasir die woensdag tijdens haar werk bij pompstation Rock Oil aan de Magentakanaalweg te Suriname is doodgeschoten door haar echtgenoot Miquel K (35).
[quads id=1]

Tankstation Suriname

Een bron die het koppel van dichtbij heeft gekend, vertelt aan de Ware Tijd dat de aanleiding gezocht moet worden in de relationele sfeer. De persoon vertelt dat de vrouw twee maanden terug besloot om van haar man te scheiden, nadat hij haar zou hebben geslagen. Dat was de directe aanleiding. Ze liep daardoor letsel op aan haar oor. De vrouw deed aangifte bij de politie en is vervolgens verwezen naar de arts.
[quads id=1]

Ze deed aangifte

Echter, volgens de informant is de aangifte niet afdoende afgewikkeld, hoewel men ervan op de hoogte was dat de man een wapendrager was. “Ik vind dat men er niet echt serieus mee is omgegaan.”

De vrouw, die enig kind was van haar ouders, besloot om bij haar moeder in te trekken en vroeg de man om van haar weg te blijven. Op gegeven moment zou de man zijn deel van het geld waarmee de vrouw een auto had gekocht terug hebben geëist. Echter, dat was volgens de bron een smoes van hem om nog contact te kunnen hebben met de vrouw.

Hij wilde zijn geld

“Hij kon het eigenlijk niet verkroppen dat ze van hem wilde scheiden. Hij moest haar gewoon terug hebben. Hij gebruikte die auto als argument.”
[quads id=1]
Woensdag ging de man naar het pompstation in Suriname om met de vrouw te onderhandelen over het geld. Ze was op dat moment achter de balie in de shop. Naar de krant verneemt, hebben haar collega’s geprobeerd tot de man te praten. Echter, hij zou geen moment agressief of ander gedrag hebben getoond waaruit zou moeten blijken dat hij tot iets ergs zou overgaan.

Op de camerabeelden is het te zien

“Eén van de collega’s heeft nog geprobeerd om hem naar buiten te brengen.” Op camerabeelden is te zien hoe de man zich plotseling omkeert en gericht een aantal keren met zijn vuistvuurwapen op de vrouw schiet. “Er was geen bedreiging vooraf. Hij heeft gericht en bewust geschoten.”
[quads id=1]

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook
Hij was jaloers

Niemand had verwacht dat de man tot zoiets zou overgaan. “Ik was ondersteboven”, zegt de kennis. “Hij was wel jaloers. Te jaloers zelfs. Hij kon niet zonder haar, maar hij was een hele rustige man. Iedereen kent hem als een rustige man, maar hij heeft zich laten gaan.” Miquel K. heeft zich kort na zijn daad aangemeld bij de politie en is vervolgens aangehouden en ingesloten.
[quads id=1]

Ze heeft twee kinderen

Het tweetal heeft samen een kind van vijf en de vrouw heeft een kind van elf jaar uit een eerdere relatie. Nasir werkte al tien jaar als administratief medewerkster bij het pompstation in Suriname en had ook leidinggevende taken. Het pompstation blijft tot nader order gesloten. Een collega die alles heeft zien gebeuren, wordt psychisch begeleid.

Bekijk hier de video omtrent de schietpartij:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.