Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

zanger Paramaribo

Hi, ik ben Jolanda uit Paramaribo. Ik ben zwanger van Ferdie. Pas 3 maanden maar de problemen zijn niet te overzien.  Ik ben fout geweest. Ik zit op het moment met mijn hele hebben en houwen bij mijn zus in huis.
[quads id=1]

Jolanda uit Paramaribo

Ferdie heeft 2 weken geleden mijn spullen op straat gezet. Iedereen in mijn familie neemt het hem kwalijk maar eigenlijk is het mijn eigen schuld. Niet helemaal want als hij echt geen kinderen wilde dan moest hij niet met me naar bed. Of is dat gemeen van me om te zeggen?

Ik ben wel benieuwd of jullie vinden dat ik fout ben. Ik sta eigenlijk nog steeds achter mijn keuze. Ik wilde een kind en ik krijg nu een kind. Ik was ook voorbereid. Ik wist dat de kans bestond dat hij me zou laten. Ik heb gekozen voor mijn kind en gehoopt dat hij toch blij zou zijn. Kom op hij is een man van 39 jaar. Wanneer gaat hij ooit kinderen krijgen? En ik word volgende maand 30. We kennen elkaar 3 jaar. En ik woonde bij hem. Als hij nu niet klaar is dan gaat hij nooit klaar zijn. Dus daarom ben ik ook boos op hem.
[quads id=1]

Mijn zusje heeft 4 kinderen

Ferdie heeft me niet gezegd dat hij nooit kinderen wil. Hij wilde ze gewoon niet nu. En hij was echt strak. Hij haalde de pil voor me en in het midden van de maand gebruikte hij bescherming of we deden het helemaal niet. Zo bang was hij om me zwanger te maken. Ik heb vaak met hem gesproken. Ik snapte het gewoon niet. De meeste mannen willen juist kinderen en soms maken ze bij zoveel vrouwen. Ik vond Ferdie gewoon een slappeling. Mensen vroegen ook telkens. Wanneer krijg jij. Ik stond onder druk. Mijn zusje waar ik nu ben, ze heeft 4.

Ben ik wel belangrijk?

[quads id=1]
Ik voelde me gewoon niet belangrijk genoeg. Ik dacht altijd. Deze man gaat me op een dag kinderloos laten voor een ander en dan krijgt hij alsnog kinderen met haar en dan ben ik te oud voor kinderen. ja, Ferdie wist dondersgoed dat ik kinderen wilde. Maar hij dacht dat we een afspraak hadden. We zouden samen beslissen wanneer ik zou stoppen met de pil. Dus hij dacht dat ik aan de pil was. Daarom is hij nu boos. Ik heb hem moeten zeggen dat ik 5 maanden geleden ben gestopt met de pil. Hij vindt dat vreselijk. Die leugen. Hij heeft me gezegd dat hij me dat nooit gaat kunnen vergeven.

Het vertrouwen is weg

Hij zal me nooit meer vertrouwen. Daarom zegt hij dat hij niet meer met me gaat kunnen zijn. Hij is geen voorstander van abortus. Dus hij gaat me wel helpen met alles.  Maar met me zijn gaat hij niet meer. Ik heb hem iets vreselijks aangedaan. Hij haat vrouwen die liegen en dit is echt een hele erge leugen.

Ik was misschien alleen goed voor in bed

[quads id=1]
Ik snap hem ergens wel. Hij heeft gelijk, maar toch vraag ik aan jullie. Kan het zijn dat deze man nooit van mij heeft gehouden? Dat zegt mijn zusje namelijk. Dat hij nooit toekomstplannen met me had. Ze zegt dat hij gewoon een mooie meid naast hem wilde hebben. Voor sma ai. Is dat zo? Daarom wilde hij geen kind met mij? Misschien wist hij dat we geen toekomst samen zouden hebben? Ik was misschien alleen goed voor zijn pleziertjes en om een vrouw in huis te hebben? Voor mooi mooi.

Ik hou van hem

3 jaren waren we samen. Is het zo erg om nu een kind te krijgen? Ik weet dat ik niet had moeten liegen. Maar hij zou het nooit goedkeuren als ik hem had gevraagd om te stoppen met de pil. Dat heb ik hem zo vaak gevraagd. Liever was ik gewoon weggegaan en het met iemand anders geprobeerd. Maar… Mie lob ing wreed. Ik hou van hem. En een kind van hem geeft me ook die liefde.

Door mijn leugen?

Mijn zusje zegt dat ik dingen op papier moet zetten en hulp moet eisen. Maar zo ben ik niet. Het is mijn kind. Een kind dat hij niet wilde dus dan moet ik er ook zelf voor zorgen. Ik ben wel trots. Ik wil hem terug. Maar ik ga hem niet bellen of smeken. Ik ga kijken hoe lang het gaat duren eer hij me belt.

zwanger Paramaribo
Voorbeeld Foto van de mixed girl tag

[quads id=1]

Ik ben nu al 2 weken weg, hij heeft me nooit gebeld om te vragen hoe het met me gaat of met de baby. Zeggen jullie me eerlijk. Heeft deze man wel ooit van mij gehouden? Of heeft mijn leugen alles verpest?

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Mijn zoon gaat mij vermoorden
zoon Paramaribo

Anoniem – Hij heeft me gedwongen om abortus te doen. Ik haat mezelf ~ Paramaribo
zoon Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig