Video – Twee mensen doodgeschoten tijdens roofmoord ~ Suriname

Moord Suriname

Suriname ~ Twee doden en één gewonde bij beroving. De politie van Zanderij kreeg op donderdag 7 juni de melding dat een voertuig op de Krakaweg ter hoogte van Sabakoekreek is beschoten door rovers.
[quads id=1]

Onderweg maar Paramaribo

Ter plaatse troffen de wetsdienaren een voertuig aan met daarin vier slachtoffers. Eén van de slachtoffers vertoonde geen teken van leven. Twee anderen zijn met zware verwondingen per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp(SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo
[quads id=1]

SEH Paramaribo

Onderweg naar de SEH te Paramaribo liet één hunner het leven. Het vierde slachtoffer dat ongedeerd is gebleven, heeft verklaard dat zij richting Zanderij reden. Zij zagen ter hoogte van de Sabakoekreek een terreinwagen op de weg. Het leek erop alsof de bestuurder het voertuig wilde keren. De bestuurder waarin de slachtoffers zaten stopte het voertuig.

3 werden geraakt

Op het zelfde moment stapten twee gewapende manspersonen uit de terreinwagen. Eén van hen loste twee schoten met een jachtgeweer op het voertuig. Drie van de inzittenden werden geraakt. Onder bedreiging vroegen de rovers naar geld en goud en doorzochten het voertuig.

Rovers zijn niet aangehouden

Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt. De rovers zijn nog voortvluchtig.
[quads id=1]
De verschillende eenheden zijn nog ter plaatse.
Bekijk hier de video erover:

Fotos en video S. Vonsee Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.