Anoniem – Hij heeft een buitenvrouw. Moet ik er iets van zeggen? Paramaribo

Paramaribo ~ De manier waarop ik mijn man heb gevonden, zo ga ik hem ook verliezen. dat zeggen mensen toch ook vaak. Ook tegen mij. Ik ben Manon. Ik was jarenlang de buitenvrouw van Jacob.
[quads id=1]
Wel wist ik het niet hoor dat hij een vrouw had. Ik begon met hem toen ik 16 was. Ik woonde toen nog in Nickerie. Hij in Paramaribo.

Ik in Nickerie hij in Paramaribo

Maar toen ik het later ontdekte dat hij een vaste vriendin had, heb ik hem niet gelaten. Hij hield van mij en hij zou der laten.  Dat heeft hij mij altijd beloofd. Toen ze erachter kwam dat ik bestond, heeft zij hem gelaten. Ze is weggegaan. Hij en ik zijn toen samen gaan leven in Paramaribo. Ik was toen 20 jaar. Inmiddels ken ik hem al 9 jaar en krijgen we ons tweede kindje.
[quads id=1]

Ik werk niet

Deze zwangerschap was heel zwaar. Allemaal complicaties en ik voel me vanaf de eerste dag al ziek. Ik ben nu 6 maanden. Ik krijg een meisje. Ik ben al 4 maanden thuis van het werk en ik verveel Ik ben ook lastig. Ik weet dat. Ik merk heel veel dingen op. Jacob werkt als security. Meestal in de avond uren. Op de dag is hij druk met ons zoontje en slaapt hij.

Nu ik thuis ben, valt het me op dat hij zich vreemd gedraagt. Al een tijdje maar ik zocht er niets achter. Misschien gewoon irritatie omdat we nu vaker samen zijn. Je hoort het vak toch. Kan ook omdat hij en ik even geen omgang hebben. Door de complicaties van de zwangerschap. Maar ook omdat ik niet wil.

Ik ben geen leuk gezelschap

Maar zoals ik al zei, ik voel me helemaal niet prettig dus ik zal ook geen leuk gezelschap zijn. We communiceren zelden. Hij wordt vaker gebeld en neemt niet op. Een bepaald nummer. Hij zegt het is zijn werk ‘ze zeuren’. Een dag zou hij net naar het werk gaan. Hij was gaan baden en zijn telefoon ging de hele tijd over, het stond op tril. Ik dacht laat me voor hem opnemen dan kan ik die mensen zeggen dat hij eraan komt.

zwanger buitenvrouw Paramaribo
Voorbeeldfoto van Blackmattersus

[quads id=1]
Ik nam netjes op en die persoon heeft opgehangen. Weer belde die persoon en ik nam weer beleefd op. Ze hing weer op. De derde keer nam ik op met: Jawel, ik ben zijn vrouw en je moet niet meer hier bellen. Direct daarna kreeg hij een app. Wie is die dame die je telefoon opneemt als je een vrouw hebt moet je me zeggen want ik ben niet met die dingen.

Ik heb niemand in Paramaribo

[quads id=1]
Ik kon niet verder lezen want die code van zijn cel heb ik niet. Ik heb het zo gelaten. Ik ben direct gaan slapen. Ik heb hem nooit iets gezegd hij heeft me ook nooit iets gezegd. Ik heb altijd van mijn moeder geleerd. Wanneer je je man van iets verdenkt vraag hem niets als je niet weet wat je met dat antwoord gaat doen. Dus daarom: Ik wil niets vragen en doen alsof ik niets heb gezien. Ik wil geen ruzie met Jakob. Ik ben zwanger wat ga ik doen als hij me laat? Ik heb niemand in Paramaribo. Een paar collega’s. Maar zij weten niets van me.

Ik heb hem nodig

Ik wil niet dat hetzelfde gebeurt als toen zijn vriendin achter mijn relatie met Jakob kwam. Ik wil en kan nu even niet zonder hem. Die ondersteuning heb ik nodig. Maar nu lijkt het alsof het erger wordt. Mevrouwtje belt wanneer ze wil. De hele dag is hij aan het appen. 1 van die dagen ben ik in zijn cel gegaan. Het was niet op lock.

Wat hij met die dame bespreekt zijn alleen maar asociale dingen. Alleen maar over wat hij met haar gaat doen in bed en dat soort  vieze dingen. Hij heeft total geen respect voor die sma. Zij ook niet voor zichzelf. Ze stuurt foto’s voor hem van der hele binnenkant. Als jullie me begrijpen.

Zijn buitenvrouw

Het lijkt wel alsof ze elkaar nog niet hebben ontmoet om het te doen. Zo leek het in die app. Ik kan der naam niet achterhalen. Maar hij noemt der wel zijn buitenvrouw. Daarom twijfel ik of ze elkaar ontmoeten. Hij heeft haar wel verteld dat hij een vrouw heeft. Ik weet niet of ze ook weet dat ik zwanger ben.

Als broer en zus

Hij en ik leven momenteel in huis als broer en zus. Jakob kijkt niet naar me en praat bijna niet met me. Hij komt thuis ’s morgens, maakt die jongen klaar en brengt hem naar de opvang. Hij kookt, haalt boodschappen en doet zijn werk in huis. dan gaat hij slapen. Na 5 uur haalt hij die jongen, eet en gaat weer slapen tot hij moet werken. Zo gaat het elke dag. En de hele dag is zijn telefoon in zijn hand.
[quads id=1]

Hij wordt snel boos

Ik kan niets zeggen want hij wordt snel boos nu. Daarom wil ik niets zeggen over die dame. Het was niet zo hoor tussen ons. Misschien komt het door mij en mijn gedrag tijdens deze zwangerschap. En omdat we niet slapen met elkaar. Eerlijk. Ik wil helemaal niet dat Jakob me aanraakt. Nu helemaal niet nu ik heb gelezen wat hij met die dame wil doen. Ik ben gewoon vies van hem geworden. Ik ken hem niet zo hoor. Ook niet toen hij en ik stiekem met elkaar waren was hij niet zo smerig.

Straks ben ik weer mezelf

En daarom denk ik dat dit gedrag over gaat. Het is een fase. Hij heeft het nodig omdat hij niets van mij krijgt.  Na de bevalling ben ik ook weer mezelf.  Toch wil ik graag advies van jullie. Moet ik voorlopig niets zeggen en hopen dat het overgaat. Ik zal dan proberen weer normaal te doen tegen hem. Of moet ik hem zeggen dat ik weet van zijn ‘buitenvrouw’? Maar wat als hij zegt dat hij verliefd is op de sma? Liever zeg ik toch niets en wacht ik tot ik bevallen ben? Ik hoor het wel van jullie want ik kan wel wachten tot na de zwangerschap hoor.

Als hij in de tussentijd toch met haar naar bed gaat dan ga ik het wel vervelend vinden. Mijn God, wat moet ik doen? Ik snap nu wel waarom zijn vriendin 6 jaar geleden direct weg is gegaan. Dit is geen leven. Of is dit de straf die ik verdien voor het kapotmaken van zijn vorige relatie? Karma?
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem – Ik was buitenvrouw en ben nu binnenvrouw
buitenvrouw Paramaribo

Anoniem: Mijn vriend heeft al jaren een buitenvrouw en 2 kinderen in Paramaribo

buitenvrouw Paramaribo
Voorbeeldfoto van Christi Monk

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig