Wanneer wordt kinderbijslag over 2017 in Suriname uitbetaald?

kinderbijslag Suriname

Suriname ~ Er is nog geen duidelijkheid wanneer de kinderbijslag over 2017 wordt uitbetaald. Dit bevestigt Monche Atompai, hoofd van de Afdeling Administratie Uitbetaling Sociale Voorziening (AUSV) van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting woensdag in het nieuws van Radio 10.
[quads id=1]

Kinderbijslag in Suriname

De voorbereidingen om tot de uitbetaling over te gaan zijn wel in volle gang. “De Algemene Kinderbijslag (AKB) betaling zal plaatsvinden in de diverse districten en wij zijn bezig met de voorbereidingen.

Spoedig overgaan tot betaling

Hoe het zal plaats zal vinden, daarover zijn we nog bezig te onderhandelen met de minister en het directieteam. Ik kan u garanderen dat men spoedig over zal gaan tot de uitbetaling,” stelt Atompai
[quads id=1]

kinderbijslag Suriname
Uitbetaling kinderbijslag archieffoto
Deze maand

Het was de bedoeling om de kinderbijslag over de eerste helft van 2017 deze maand uit te betalen. De maanden juli tot en met december vervolgens in november. Of dit schema wordt aangehouden kon Atompai niet zeggen.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.