Video – Chinese man stopt grote boulanger in achterste en krijgt spoed operatie

boulanger China

Buitenland ~ Man stopt giga-aubergine in achterste tegen constipatie. Een Chinese man heeft geprobeerd constipatie tegen te gaan door een aubergine van dertig centimeter in zijn achterste te stoppen. Doktoren schrokken zich rot toen ze de scans van zijn lichaam zagen.
[quads id=1]

Boulanger tegen constipatie

De aubergine doorboorde het halve lichaam van de man (rechts) en bleek zo’n dertig centimeter lang. Doktoren hadden aan één liniaal niet genoeg. Het plan om constipatie, waar de man twee dagen last van had, te verhelpen, mislukte jammerlijk.

De groente kwam vast te zitten

[quads id=1]
De groente kwam vast te zitten en reikte zelfs tot zijn longen. Zijn longen en andere vitale lichaamsdelen werden beschadigd. Dat schrijven internationale media. De aubergine verhielp de constipatie geenszins en maakte de pijn enkel erger, terwijl de 50-jarige Chinees ook misselijk werd en moest braken.

Na twee dagen maakte hij foto’s

De röntgenfoto’s werden gemaakt toen de man – na twee dagen – eindelijk besloot het ziekenhuis op te zoeken. Doktoren kozen voor een acute operatie.

Huismiddeltje

De aubergine werd uiteindelijk in z’n geheel uit het lichaam gehaald, waarna de man begon aan zijn herstel. Hij is overigens niet helemaal uniek: eerder probeerde een Chinees hetzelfde probleem te verhelpen met een levende aal.
Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.