Politiebericht – 35-jarige Nasir Isra gehuwd Kemble doodgeschoten – Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Echtgenoot schiet vrouw dood. De politie van Santo Dorp kreeg op woensdag 6 juni om 12.19 uur via de Centrale. Meldkamer de melding van een schietincident aan de Magentakanaalweg.
[quads id=1]

Magentakanaalweg te Suriname

Ter plaatse troffen de wetsdienaren de 35-jarige Nasir Isra gehuwd Kemble met schotverwondingen aan. Zij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De 35-jarige schutter Miquel K. verliet na zijn daad de plek, maar meldde zich ongeveer drie kwartier aan op het politiebureau Flora. Hij verklaarde dat hij met zijn vrouw in een woordenwisseling was geraakt en zijn dienstvuistvuurwapen plotseling afging.
[quads id=1]

Na een woordenwisseling

Miquel is aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die deze zaak verder zal onderzoeken. Het vuistvuurwapen is op aanwijzing van de verdachte achterhaald en in beslag genomen.
[quads id=1]
Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen. Miquel is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.