Ook opgelicht door ‘juwelier’ Ronny uit Paramaribo? Maak contact met de politie!

Paramaribo Markt

Paramaribo ~ Ronny na ander half jaar ingesloten voor verduistering sieraden; politie roept benadeelden op. De 50-jarige Ronny R. is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Politie Paramaribo roept benadeelden op

Volgens verklaring van een aangeefster heeft zij in december 2016 sieraden aangeboden voor reparatie bij de verdachte Ronny die toen nog zijn werkplaats had aan de Martin Luther Kingweg. De sieraden mocht zij na een week op halen. De verdachte hield zich niet aan de gemaakte afspraken, waardoor de benadeelde op 5 juli 2017 besloot aangifte te doen bij de politie.

Nog een kans

Paramaribo sieraden
[quads id=1]
De verdachte werd door de politie opgeroepen en aangesproken. Bij die gelegenheid gaf hij aan dat de aangeefster haar sieraden binnen vier dagen mocht ophalen. Na herhaalde opsporing vanaf 5 juli 2017 werd Ronny op 29 mei na uitgewerkte informatie aangehouden bij een wachthuis aan de Martin Luther Kingweg.
[quads id=1]

Meerdere slachtoffers?

De politie vermoedt dat deze verdachte meerdere mensen heeft benadeeld en roept derhalve een ieder op die door Ronny zou zijn opgelicht zich aan te melden op het politiebureau Houttuin voor het doen van aangifte.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.