Man bij thuiskomst overmeesterd en mishandeld door criminelen ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Criminelen bewerken slachtoffer met mes. De 41-jarige L.J. kreeg in het weekend de schrik van zijn leven. Hij werd zondagmiddag omstreeks 15.00 uur overmeesterd door twee criminelen gewapend met messen.
[quads id=1]

Man uit Suriname

Volgens de aangever kwam hij met een taxi thuis aan. Toen de taxi reeds was vertrokken, werd J.L. verrast door twee daders die hem hebben mishandeld en beroofd. Het slachtoffer verzette zich hevig en heeft bij die gelegenheid twee gapende steekverwondingen aan zijn hoofd en zijn linkerarm opgelopen.

Hij heeft steekverwondingen

mes Suriname
[quads id=1]
De daders maakten een tas, inhoudende kleding en belangrijke bescheiden, buit. Na de daad verlieten de daders de plaats te voet. De politie van het ressort heeft de aangifte in deze zaak opgenomen. Het slachtoffer werd medisch behandeld op de Spoedeisende Hulp.

De rovers zijn vooralsnog onbekend.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het