Man stak vrouw dood omdat ze roddelde over zijn kleine leuter ~ België

belgie moord

Moord in België ‘om belabberde bedprestaties’. Een 49-jarige man uit het Belgische Blankenberge is veroordeeld tot twintig jaar cel voor de moord op zijn ex-vriendin.
[quads id=1]

Man uit België

Hij stak de vrouw dood met een keukenmes nadat ze hem zou hebben uitgelachen om zijn ‘belabberde bedprestaties’. Volgens de advocaat van de veroordeelde ging hij door het lint nadat zijn ex tegen vriendinnen had verteld over ‘z’n klein geslachtsdeel’.

Ook zou zijn ex hem hebben verteld ‘dat ze nog nooit zo’n slechte bedpartner had gehad’, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.
[quads id=1]

belgie moord
Voorbeeldfoto. Vrouw lacht man uit in bed
‘Ik heb van mijn daden genoten’
moord België
De veroordeelde man. Foto uit ‘Het laatste Nieuws’

[quads id=1]
De man stak de vrouw dood op 17 september 2015. Na het dodelijke steekincident wilde hij zelfmoord plegen. “Ik heb van mijn daden genoten”, schreef hij in zijn afscheidsbrief. “Mijn troost is dat ze heel veel heeft afgezien en gesmeekt en ik heb in haar gezicht gelachen.”

Het Belgische Openbaar Ministerie had 25 jaar cel geëist.
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.