Foto’s – Amar en Jason uit Paramaribo doneren voedselpakketten aan senioren

senioren Paramaribo

Paramaribo ~ Wij van Team Paranormale & Vreemde gebeurtenissen (spuku torie ) hebben, zaterdag 2 juni 2018, 5 willekeurige senioren burgers uit Paramaribo en andere districten blij gemaakt met een voedselpakket.
[quads id=1]

Paramaribo en andere districten

Het begon allemaal zo: Ik was in gesprek met mijn buurjongen en we dachten aan de senioren. We bedachten ons dit: ‘De ouderen in Paramaribo en de rest van Suriname hebben het extra moeilijk deze tijd. Hoe moeten ze rondkomen van hun pensioen?’
[quads id=1]

Voedselpakketten doneren

Toen kwam mijn buurjongen op de idee om voedselpakketten te doneren aan bejaarden die het niet zo breed hebben.  En dit hebben we ook gedaan. Het is onze eigen initiatief om voedselpakketten te doneren. We zijn niet bij een politieke partij aangesloten. Wij doen het ook uit onze eigen zak. Waarom? Gewoon omdat we dit graag wilden doen. Het komt uit een goed hart.

Ze zijn ons dankbaar

We zien zelf hoe moeilijk sommige mensen het hebben en zoals u ziet op de foto’s zijn de senioren ons ontzettend dankbaar. Daar doen we het voor.
[quads id=1]
Ik ben Amar Deodat ik ben 30 jaar oud en dit heb ik samen gedaan met mijn 23-jarige buurjongen Jason Amesi, we willen dit graag elke maand doen.

Bekijk hier enkele foto’s:

Hopelijk zijn er meer mensen als Amar en Jason. Geven is goed. Het hoeft niet heel veel te zijn, maar je kunt iemand heel blij maken door iets te schenken.

Een mooi bericht om te delen. Een ander helpen is niet verplicht. Maar het zou fijn zijn als we allemaal een keertje iemand blij maken met een bijvoorbeeld een pakje brood of een pak zeep. Laten wij Surinamers er voor elkaar zijn. <3

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.