Bekendmaking – Morgen geen NVB-bussen en boten!!! Suriname

NVB bus Suriname

Suriname ~ Geen dienstverlening NVB-bussen en boten woensdag. Woensdag zullen de bushouders die rijden voor het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) hun bussen in de garage houden.
[quads id=1]

Geen bussen en boten in Suriname

Ook de boten zullen niet varen. Dit besluit is dinsdag genomen op een spoed algemene vergadering van de Organisatie van Surinaamse Bus- en Boothouders (OBS).

bus Suriname
NVB bussen foto van Starnieuws

[quads id=1]
Ondervoorzitter Iwan Woon van de OBS Suriname zegt aan Starnieuws dat de overheid nog niet heeft uitbetaald voor maart en april. Ook het afgesproken bedrag van 25%, dat met terugwerkende kracht moest worden betaald van augustus tot november, is niet overgemaakt.

Niet uitbetaald

[quads id=1]
De OBS heeft het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie de vorige week aangegeven dat de situatie precair is. Bus-eigenaren zijn niet meer in staat brandstof te kopen en chauffeurs te betalen. Zij krijgen ook geen krediet meer bij pompen.

Iwan Woon van de OBS Suriname

Woon merkt op dat beloofd was door het ministerie om alles in het werk te stellen opdat de betaling zou plaatsvinden. De bushouders hebben echter nog geen geld gezien op hun rekening.

De OBS Suriname hoopt dat de overheid zo snel mogelijk overgaat tot de betaling. De bushouders zijn gebelgd over deze situatie.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.