20-jarige vrouw rijdt voetganger dood te Paramaribo. Politie zoekt nabestaanden.

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ De politie van ressort Centrum kreeg in de vroege ochtend van zondag 3 juni via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger aan de Ringweg Zuid te Paramaribo.
[quads id=1]

Ringweg te Paramaribo

Daarbij zou de voetganger zware letsels hebben opgelopen. Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer roerloos op de grasberm aan de kant van de kreek aangetroffen. Het ambulance personeel dat was ingeschakeld gaf aan dat de voetganger geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

overleden Paramaribo
[quads id=1]

20-jarige autobestuurder

Onderzoek wees uit dat de chauffeuse over de Ringweg-Zuid reed, komende vanuit de Gongrijpstraat richting Charlesburg. Ter hoogte van een eet zaak moet volgens verklaring van de 20-jarige autobestuurster de voetganger plotseling de weg zijn opgekomen. Ze kon niet meer afremmen met als gevolg de aanrijding. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Geldig rijbewijs

De 20-jarige autobestuurster die niet onder invloed van alcohol verkeerde is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs ingevorderd. Op het slachtoffer zijn er geen documenten aangetroffen waaruit de personalia kon worden achterhaald.
[quads id=1]

Het signalement

Het slachtoffer moet van het gemengd ras zijn en een geschatte leeftijd tussen de 30 en 40 jaar hebben. Hij was blootvoets en ging gekleed in een boxershort en een witte trui. Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van ressort Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Verkeersbarometer stijgt

Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 31.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.