Politiebericht – Autobestuurder overleden in ambulance richting Paramaribo

overleden Suriname

Autobestuurder overleden na aanrijding met vrachtwagen. De 64-jarige autobestuurder Christiaan Ebicilio is op zaterdag 2 juni na een aanrijding met een vrachtwagen op de Afobakkaweg overleden.
[quads id=1]

Ambulance op weg naar Paramaribo

De politie van Paranam deed na de melding van de aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen de plek aan. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders over voornoemde weg reden richting Brokopondo. De vrachtwagen chauffeur was voorrijder. Ter hoogte van mast 13 kreeg de vrachtwagen bestuurder bandenpech.
[quads id=1]

Beide reden vanuit Paramaribo richting Brokopondo

Hij stopte het voertuig om de band te verwisselen. Toen hij klaar was, stapte hij in om zijn weg verder te vervolgen. Bij die gelegenheid hoorde hij een klap van achteren en voelde het voertuig in beweging komen. Hij stapte uit om een kijkje te nemen en zag dat een personenauto tegen de oplegger was gebotst.

overleden Suriname
De overledene

[quads id=1]

Niet aanspreekbaar

Christiaan was niet aanspreekbaar en is met zware letsels per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH overleed de man. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Barometer stijgt weer

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van de deze autobestuurder landelijk naar 30. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers unit van regio Midden.

Eerdere berichten:
Foto’s – 64-jarige man onderweg naar Paramaribo overleden na ernstig verkeersongeval
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.