Ondernemer dreigt zichzelf van kant te maken om ex -vrouw ~ Suriname

zelfmoord Suriname

Suriname ~ Ashok aangehouden voor bedreiging van ex-vriendin. De politie van het ressort Lelydorp te Suriname heeft op maandag 28 mei de 66-jarige ondernemer Ashok B. aangehouden voor bedreiging.
[quads id=1]

Ondernemer uit Suriname

De man deed op de bewuste dag het adres van zijn 48-jarige ex-vriendin aan alwaar hij het verzoek deed om zaken bij te leggen en de relatie voort te zetten. De vrouw die intussen een andere vriend heeft, weigerde dit. Ashok gaf aan zichzelf van kant te zullen maken.

Hij wilde de vrouw vermoorden

[quads id=1]
zelfmoord Paramaribo

Op een gegeven moment trok hij een vuistvuurwapen tevoorschijn en dreigde daarmee de vrouw te zullen vermoorden. De huidige vriend kon erger voorkomen door de man het wapen afhandig te maken. De ingeschakelde politie bracht partijen over naar het politiebureau.

Het wapen is in beslag genomen

[quads id=1]

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Ashok is de eigenaar van het vuistvuurwapen en is bij rechte bevoegd een wapen te dragen. Het wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.