Video – ’ Betaal niet aan agressieve incassobureaus ’ Doe aangifte! ~ Nederland

uitkering Suriname Nederland

Nederland ~ Mensen moeten niet langer betalen aan incassobureaus die consumenten op agressieve wijze benaderen voor vage diensten. De Consumentenbond krijgt veel klachten binnen over malafide incassobureaus en roept mensen op om aangifte te doen.

[quads id=1]

Aangifte doen tegen de  incassobureaus

De Consumentenbond hekelt de werkwijze van de bedrijven en de aan hen gelieerde incassobureaus. „Dit heeft niets meer te maken met normale verkoopmethoden, maar is volledig gericht op misleiding en angst. Dat moet direct stoppen.”

Lastig om ze aan te pakken

[quads id=1]

De aanhoudende stroom klachten en de ernst van de meldingen is voor de Consumentenbond aanleiding om op te roepen om aangifte te doen. „Die bedrijfjes komen en gaan in hoog tempo en dat maakt het lastig ze aan te pakken. Ook zijn ze vaak niet voor rede vatbaar. Wat ons betreft is het dan ook tijd om uit een ander vaatje te tappen; misschien dat de strafrechtelijke weg deze boeven een halt toeroept.
[quads id=1]

Ook Don Ceder heeft iets te vertellen over incassobureaus:

Bekijk hier nog een video met wat uitleg over sluwe incassobureaus:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.