Foto’s ~ 64-man onderweg naar Paramaribo overleden na ernstig verkeersongeval

overleden Suriname

Paramaribo ~ Autobestuurder 31ste verkeersdode in Suriname. De 64-jarige Christain Ebecilio heeft zaterdagavond onderweg naar het ziekenhuis in Paramaribo het leven gelaten.
[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

Dit slachtoffer is op die bewuste avond betrokken geweest bij een aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 11. Dagblad Suriname heeft gesproken met Marciano Luguori, die een schoonzoon is van het slachtoffer. Hij zegt dat de telefoon van zijn wederhelft rond 20.00 uur overging.
[quads id=1]

Stilstaande trekker

Een tante belde en gaf door dat de schoonvader van Marciano betrokken was bij een aanrijding. Hij was tegen een stilstaande trekker met daarop een graafmachine aangekomen. Het slachtoffer had de trekker van achteren aangereden, met als gevolg dat hij in zijn wagen bekneld raakte.

Politie heeft gefaald

[quads id=1]
Volgens Marciano heeft de politie van Paranam in dit geval gefaald. “Zij heeft anderhalf uur op de ambulance staan wachten in plaats dat zij de brandweer inschakelde om mijn schoonvader te bevrijden uit zijn benarde situatie. Bovendien mogen vrachtwagens met lading na 18.00 uur niet meer op de openbare weg deelnemen aan het verkeer.”

Trekker was defect

Dagblad Suriname heeft de informatie nagetrokken bij de politie en blijkt dat de trekker defect was.

Foto’s

Bekijk hier de foto’s van Sunil K. het ongeval:

Foto’s binnengekomen via Facebook
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.