Nog meer aanhoudingen in zaak ’60 kilo coke in KLM toestel vanuit Paramaribo’

drugs Suriname

Er zijn de afgelopen week nog twee mannen aangehouden in de zaak waarbij in april 55 pakken drugs zijn aangetroffen in een dubbele bodem van een bagagecontainer op Zanderij. Het vliegtuig zou vertrekken vanuit Paramaribo naar Amsterdam.
[quads id=1]

Paramaribo naar Amsterdam

Het gaat om een medewerker van de Security-afdeling en een tweede lid van het BID-team. Naast leidinggevenden van de security en een luchtvaartmaatschappij zitten ook enkele luchthavenmedewerkers en een lid van het BID-team in voorarrest.

Onderzoek gaat verder

[quads id=1]

Naar verluidt wordt deze zaak tot op de bodem uitgespit. Het is onbekend of er na deze twee aanhoudingen nog meer personen aangehouden zullen worden. Het onderzoek duurt voort.
drugs ParamariboBron: Eerdere berichten:
Een chef uit de luchtvaart aangehouden in zaak ’coke voor KLM vanuit Paramaribo’

DWT
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.