Man verkoopt perceel van vrouw om te investeren in ‘Piramidespel’ ~ Paramaribo

geld Paramaribo

Paramaribo ~ Honderden hardwerkende Surinamers voor vele duizenden euro’s benadeeld. Voor zover bekend zijn enkele honderden Surinamers voor grote bedragen in buitenlandse valuta benadeeld.
[quads id=1]

Benadeeld in Paramaribo

Het zou in sommige gevallen gaan om vele duizenden euro’s per persoon. “Ik zal de komende maanden niet meer goed slapen want dit verlies is erg zwaar om te dragen. Alles wat ik heb gespaard ben ik kwijt.

In beslag genomen?

Ik had ook het perceel dat mijn vrouw van haar familie heeft gekregen, verkocht om te investeren. Er is mij zoveel rendement beloofd, maar nu heb ik begrepen dat alle geld is verdampt of in beslag is genomen door de politie”, zegt K.M. huilend aan GFC Nieuws.
[quads id=1]
De vader van 4 kinderen had gehoopt rijk te worden door al zijn geld te investeren in One.Coin, maar zit nu met torenhoge schulden opgescheept.

Ze is er kapot van

Ook de 49- jarige C.L. reageert onthutst op het nieuws dat zij waarschijnlijk kan fluiten naar al haar geïnvesteerde euro’s. ” Ik ben er kapot van. Ik heb vele duizenden euro’s ingelegd, merendeels geleend geld dat ik nog met rente moet terug betalen”, zegt ze op verdrietige toon.

Veel Surinamers

GFC verneemt van verscheidene insiders dat een ruim aantal Surinamers grote bedragen heeft ingelegd in het piramidesysteem.

geld Paramaribo
Voorbeeldfoto huilende man

Het zou merendeel gaan om werkende mensen met een gemiddeld maandloon, die op deze wijze probeerden financieel beter te worden.
[quads id=1]

Kopstukken aangehouden

Deze amateurbeleggers maken zich grote zorgen nu bekend is geworden dat kopstukken van One.Coin als ook beleggers wereldwijd zijn gearresteerd door de politie.

Bekijk hier een video over de munt:

Eerdere berichten. Klik op de foto om het bericht te lezen:
Waarschuwing Centrale bank: Slapend rijk worden bestaat niet
geld Paramaribo

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.