45-jarige man uit Suriname steekt ex-vriendin en steelt haar telefoon

Suriname Paramaribo

Suriname ~ Edson mishandelt ex-vriendin tot bloeden toe en vertrekt met haar mobiele telefoon. Maricia D. deed op zaterdag 28 april aangifte tegen haar 45-jarige ex-vriend Edson K.
[quads id=1]

Edson uit Suriname

Zij verklaarde dat zij een kind van 2 jaar heeft met de man. Om persoonlijke reden besloot zij de relatie te beëindigen. Op 28 april kwam Maricia van een feest vergezeld van de zus en de moeder van haar huidige vriend. Toen ze thuis aankwam, werd ze geroepen door haar ex-vriend. Ze liep naar buiten en werd door Edson met een scherp voorwerp aangevallen.

Verwondingen aan hoofd

Hij bracht haar verschillende verwondingen toe aan haar hoofd en rug. Het slachtoffer probeerde zich te weren en liep verwondingen op aan haar vingers. Op een bepaald moment viel het slachtoffer bewusteloos neer. Edson ging toen met de mobiele telefoon van het slachtoffer ervandoor.
[quads id=1]

Hij heeft zichzelf aangemeld

De verdachte werd meermalen opgespoord door de politie zonder het gewenste resultaat. Op dinsdag 22 mei meldde hij zich aan bij de politie die hem direct heeft aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Edson in verzekering gesteld.

Ze wilde de zaak intrekken

mes SurinameVermeldenswaard is dat het slachtoffer getracht heeft de zaak in te trekken. Ze werd verwezen naar het parket van het Openbaar Ministerie. De politie van ressort Flora is belast met het verdere onderzoek deze zaak.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.