Man mishandelt zijn vriendin omdat ze zijn geld heeft verbruikt ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Agressieve Dennis ingesloten voor mishandeling. De 34-jarige Dennis B. is op zondag 27 mei door de politie van het ressort Meerzorg aangehouden voor mishandeling en bedreiging.
[quads id=1]

Agressieve Dennis uit Suriname

De verdachte kreeg op de bewuste dag een woordenwisseling met zijn vriendin S. met wie hij een relatie van negen jaar heeft. De ruzie van het paar begon om een geld bedrag dat de man zijn partner eerder op de dag had gegeven. De vrouw gaf te kennen levensmiddelen te hebben gekocht met het geld. Zij gaf aan een restant van SRD 70 te hebben.
[quads id=1]

Bekende driftkop

Dennis die bij de politie bekend staat als een driftkop, bracht de vrouw enkele slagen toe aan het lichaam. Volgens verdere verklaring van de vrouw is zij ook met een scherp voorwerp bedreigd door haar partner. Dennis pakte het scherpvoorwerp en probeerde zijn partner daarmee aan te vallen.

Ze kon schuilen bij de buren

[quads id=1]

ruzie Suriname

De vrouw zag kans weg te komen en kon zich bij de buren schuilhouden. De ingeschakelde politie nam de vrouw mee naar het politiebureau. Dennis is opgespoord en aangehouden, nadat de vrouw aangifte heeft gedaan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de agressieve man ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.