Man aangehouden meerdere berovingen en bedreiging van ex-vriendin ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Onderzoek bedreigingszaak brengt rovers in beeld. De recherche van de Regio Oost Suriname heeft op zondag 20 mei de verdachte Marcel B. alias ‘Tja Tja’ aangehouden en ingesloten, nadat er door zijn ex-vriendin aangifte is gedaan van bedreiging en beroving.
[quads id=1]

Tja Tja uit Suriname

Tijdens het onderzoek kwam vast te staan dat de verdachte betrokken is geweest bij enkele berovingen op de Marowijnerivier en de weg naar Langatabiki. Bij een inval in de woning van ‘Tja Tja’ zijn aangetroffen en in beslag genomen een revolver, munitie, maskers, handschoenen, camouflage tenues, een hoeveelheid marihuana en hasj en smokkelsigaretten.

Ook een vrouw

[quads id=1]
Twee andere verdachten van wie een hunner een vrouw zijn in beeld gebracht en aangehouden. De man is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De vrouw is na te zijn gehoord, heengezonden.

Winkelier kreeg een boete

Een winkelier die illegale sigaretten van de verdachte had opgekocht is in beeld gebracht en aangehouden. De winkelier kon na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie de zaak buiten proces afhandelen door een fikse boete te betalen.

‘Tja Tja’ is na zijn invrijheidstelling op donderdag 24 mei voor de bedreiging van zijn ex gelijk aangehouden voor de andere aan hem ten laste gelegde strafbare feiten.

Drie berovingen

Tot nog toe is “Tja Tja” in verband gebracht met drie berovingen, te weten:
[quads id=1]

politie Suriname
De gevonden goederen

Weg naar Langatabiki in Suriname ter hoogte van kilomter 62; een beroving op de Marowijnerivier ter hoogte van Apatou, waarbij een boot met Brazilianen is beroofd en een beroving van een winkelier te Benzdorp.

Politie onderzoekt verder

De recherche onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.