Woedende man uit Paramaribo kapt zijn slapende broer

broer Suriname

Paramaribo ~  Man krijgt woede aanval en kapt broer in nachtrust. De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora te Paramaribo binnen.
[quads id=1]

AZP te Paramaribo
Kap Paramaribo
Voorbeeldfoto. Man met kapmes

De gewonde man was op dat moment nauwelijks aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

Jongere broer verrast

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat Guno in zijn slaap is verrast door zijn jongere broer, Refinio O. (35). Bij die gelegenheid bracht Refinio hem zonder enige aanleiding met een scherp voorwerp kapverwondingen toe aan zijn rechter bovenarm en aan de rechterkant van zijn hoofd.

Hij is opgenomen

[quads id=1]

Het slachtoffer werd ter verpleging opgenomen op de 2e etage van de ziekeninrichting van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is onder behandeling van een chirurg. Refinio blijkt ook patiënt te zijn van de psychiatrische Centrum Suriname (P.C.S) en de familie is ook bekend met het feit dat hij woede aanvallen krijgt.

Hij is aangehouden door de politie

Hij werd na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie in verzekering gesteld.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Bron: KPS
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.