17-jarige verdronken in de Suriname rivier. Lichaam is opgevist

verdrinken Suriname

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn is op zondag 27 mei met andere medewerkers van een houtbedrijf naar de plek geweest .
[quads id=1]

Uit de Suriname rivier

Dit met de bedoeling vanaf maandag 28 mei werkzaamheden te verrichten. Terwijl een van de andere collega’s in de rivier was, sprong Shawn ook het water in om te zwemmen. Hij riep daarna gelijk om hulp. De andere heren hebben geprobeerd hem te redden zonder het gewenste resultaat. De jongen verdween in de diepte.
[quads id=1]

Korps Brandweer Suriname

verdrinken Paramaribo

De Duikers van het Korps Brandweer Suriname hebben op dinsdag 29 mei het ontzielde lichaam uit het water kunnen halen. Het lijk vertoont geen teken van misdrijf. De ingeschakelde arts stelde de dood middels verdrinking vast.

Afgestaan aan de nabestaanden

[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.