Roofoverval in woning te Paramaribo. Buit SRD 40.000

SRD Suriname

SRD 40.000 buitgemaakt bij roofoverval te Paramaribo. De politie van Geyersvlijt kreeg maandagmorgen een melding van een gewapende roofoverval in een woning aan de J.S. Greenstraat in Paramaribo.
[quads id=1]

J.S. Greenstraat in Paramaribo.

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de benadeelde, N.G. Volgens de aangever was hij samen met zijn collega op het terras bezig geld te tellen. Op een gegeven moment stopte een bromfiets voor het perceel. Twee mannen stapten af, van wie één gewapend met een houwer.
[quads id=1]

Geld tellen op het terras

Beide slachtoffers werden aangevallen door de verdachte. De vrouwelijke benadeelde rende weg uit vrees. De aangever raakte in een worsteling met de verdachte, gewapend met de houwer. Hij heeft slagen moeten incasseren met de platte kant van de houwer.
[quads id=1]

politie Suriname
Voorbeeldfoto SRD’s

Na de daad is de rover ervandoor gegaan met het geld, een bedrag van bijkans SRD 40.000. Beide daders zijn toen weggereden op hun brommer. De politie heeft de aangifte opgenomen en is bezig de daders op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.