Ondernemer te Suriname bedreigt ex met vuurwapen om nieuwe vriend

politie Paramaribo

Suriname ~ 61-jarige ondernemer trekt wapen voor ex-vriendin. De politie van Lelydorp heeft maandag 28 mei omstreeks 10.30 uur een melding gehad via de Centrale Meldkamer omtrent een vechtpartij aan de Javaweg.
[quads id=1]

Ondernemer uit Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de ondernemer (61) uit Suriname zijn ex-vriendin tot haar woonadres had achtervolgd. Zijn ex heeft ondertussen een andere vriend genomen. De verdachte heeft moeite daarmee en heeft de vrouw rekenschap gevraagd hieromtrent. Daar liep de zaak uit de hand, waarna de verdachte een vuurwapen tevoorschijn haalde en daarmee de ex-vriendin bedreigde te zullen doden.
[quads id=1]

politie Suriname
Er is wel een vergunning voor het wapen

De politie werd hierover gemeld. De politie is ter plaatse geweest en heeft het wapen in beslag genomen. De verdachte werd ook aangehouden. In zijn woning werd de vergunning van het wapen gevonden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld wegens bedreiging, poging tot moord en poging tot doodslag.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.