Grote partij drugs gevonden bij politie inval in woning te Paramaribo

drugs Paramaribo

Paramaribo ~ Bij een inval in een woning in Paramaribo is de politie gestuit op meer dan 350 kilo yami. De redactie  (DWT) verneemt dat er al aanhoudingen zijn verricht in deze zaak. Het is vooralsnog onduidelijk om hoeveel personen het gaat.
[quads id=1]

Drugs in woning te Paramaribo

Vernomen wordt dat twee personen vorige week tijdens controle op de Johan Adolf Pengel Luchthaven met een party yami zijn aangehouden door het Bestrijding Internationale Drugs-team. In verband met de aanhouding werd een woning in Paramaribo doorzocht door de politie.
[quads id=1]

Meer dan 350 kilo yami
drugs Paramaribo
Voorbeeldfoto van Yami uit DWT

In de woning werd meer dan 350 kilo yami aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de drugs het land zijn binnengekomen en waar de eindbestemming was. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Bron: DWT
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.