Door vader uit huis geplaatst meisje slaapt met man van 33 ~ Suriname

buurman Suriname

Suriname ~ Silvion S. staat terecht wegens intiem misbruik van een 15-jarig meisje en onttrekking van de minderjarige aan het wettelijke gezag.
[quads id=1]

15-jarige uit Suriname

Het slachtoffer dat nu 16 is, wist toen niet dat de verdachte 33 is. In april van het afgelopen jaar had de verdachte gemeenschap met het meisje. Officier van Justitie Shanta Mahadew, heeft op de rechtszitting maandag een gevangenisstraf van vier jaar tegen de verdachte geëist.

De verdachte heeft bekend het feit gepleegd te hebben. Tijdens het misbruik vorig jaar, woonde het meisje bij haar vader. Zij heeft op aandringen van de man erin toegestemd om omgang te hebben met Silvion S. De moeder van het meisje kwam erachter dat zij een vriend heeft.
[quads id=1]

Pakte haar telefoon af

Zij heeft toen opgetreden en pakte de telefoon van haar dochter af. Het toestel bleek aan de EBS toe te behoren. Aangezien de verdachte niet kon uitleggen waarom het toestel bij dat meisje was, werd hij ontslagen.

misbruik SurinameToen de vader van het meisje erachter kwam dat zijn dochter intiem contact had met de man, werd zij uit huis gezet. Zij heeft hierop het weekend doorgebracht bij de verdachte.

Vader heeft haar het huis uit gezet

[quads id=1]
Het meisje vertelde dat de verdachte ruim tien keren omgang met haar heeft bedreven. Uit het visum van de arts blijkt dat het meisje regelmatig omgang heeft bedreven. De verdachte verklaarde tegenover de rechter dat hij niet wist dat het meisje 15 was.

Ze zei dat ze 18 was

Volgens hem heeft zij verklaard dat ze 18 is. Dit werd heftig ontkend door het slachtoffer. Op 9 juli zal advocaat Renushka Gangaram Panday, die de verdachte juridisch bijstaat, pleiten voor hem. Het meisje verklaarde dat de verdachte haar bedreigt vanuit het cellenhuis. Hij belt op een telefoon van haar neef. De man ontkende dit. De rechter wil de neef horen en stelde de zaak uit.

Eerdere berichten:
16-jarige wist niet dat 33-jarige misbruik verdachte een vrouw had

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.