Video – Politiebericht: Twee ontzielde lichamen aangetroffen in Suriname

overleden Suriname

Twee lijken aangetroffen in het Bewojo gebied te Brokopondo in Suriname; lichamen geen uitwendige letsels. De politie van Brokopondo kreeg op vrijdag 19 mei de melding dat er twee lijken zijn aangetroffen te Brokopondo, in het Bewojo gebied.
[quads id=1]

Bewojo gebied te Suriname

De wetsdienaren van ressort Brokopondo, bijgestaan door rechercheurs en andere eenheden van regio Midden deden de plek des onheils aan. Ter plaatse moest met behulp van een graafmachine de ontzielde lichamen, die bedolven waren onder het zand, worden opgehaald.

Bedolven onder het zand
overleden Suriname
De gevonden lichamen. Uit respect voor de nabestaanden hebben we de lichamen afgeschermd

De lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De lijkschouwing heeft op dinsdag 29 mei plaatsgevonden. De ontzielde lichamen blijken geen uitwendige letsels te hebben.
[quads id=1]

De lichamen zijn geïdentificeerde

Intussen zijn de lijken geïdentificeerd als te zijn de 38-jarige Asensi Amiemba en Giovanni Jurgens (36). Volgens media berichten zouden deze jongemannen vermoedelijke rovers zijn die zijn gekapt door een slachtoffer.

Geen kapverwondingen

De lichamen hebben geen kapverwondingen. Ook is er in het onderzoek tot nog toe geen link gelegd met een berovingszaak in het voornoemd gebied. De recherche van regio Midden is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover. Let wel. De video is zeer emotioneel:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.