Over de moord op politie agent te Paramaribo. Man in vrijheid gesteld.

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ De man waarvan vermoed werd betrokken te zijn bij de moord op een politieagent is maandag in vrijheid gesteld. Nadat er aangifte van vermissing was gedaan door de ouders van de politieagent keken collega’s uit naar het voertuig waarin hij van huis was vertrokken.
[quads id=1]

Passiebloemstraat te Paramaribo

Zondag 13 mei rond 04.00 uur werd het voertuig met het lijk van de agent aangetroffen voor de school LTS1 aan de Passiebloemstraat te Zorg en Hoop in Paramaribo. Op het lichaam werd een steek, schot alsook een snijverwonding aan de hals waargenomen. In het voertuig werd een doos van een vuistvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Het dienstwapen van de agent werd niet aangetroffen.
[quads id=1]

overleden Paramaribo
De overleden politie man. Foto binnengekomen via Facebook
Een buurtbewoner

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de twee een afspraak hadden en elkaar hebben ontmoet. De man ontkent iets te weten over de dood van de agent. Van een buurtbewoner en een bewaker vernam de redactie op de plaats delict dat de auto een paar keer in de buurt is gesignaleerd wat ze vreemd vonden. Het voertuig werd later ongemerkt voor de school geparkeerd.
[quads id=1]

Geen verdachte

Het Openbaar Ministerie vond het niet langer nodig om de man als verdachte in de moordzaak aan te merken en werd hij in vrijheid gesteld. De politieagent is inmiddels met korpseer gecremeerd. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Kapitale delicten.

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.