Video – Ex-jeugdparlementariër Orlando Wooje plotseling overleden ~ Suriname

Wooje Suriname

Suriname

Orlando Wooje

Je hebt vriend en vijand verrast. In de bloei van je leven heeft de SCHEPPER jou geroepen om naar huis te gaan. Wooje zoals we je noemde was een sociaal bewogen mens wist waarvoor hij ging en hij was iemand die alles kritisch volgde. In jou hebben we een harde werker en politieke vriend verloren. Mi brada your journey on earth has come to an end may your soul rest in peace. We gaan Wooje missen. SGF + gecondoleerd

[quads id=1]

~Chequita~

Bron: DWT: Ex-jeugdparlementariër Orlando Wooje is zondagavond op 25-jarige leeftijd plotseling overleden. Dat bevestigen een familielid en kennissen van hem tegenover de redactie van DWT. Wooje was van 2011 tot en met 2014 jeugdparlementariër van Sipaliwini Suriname onder voorzitterschap van Derryl Boetoe.
[quads id=1]

Jeugdparlementariër van Sipaliwini Suriname

Praathna Sital die toen ondervoorzitter was, moet nog bijkomen van het droevig bericht. “Ik ben wakker gebeld door een andere collega-jeugdparlementariër die me het vertelde. Ik kon het gewoon niet geloven. Ik was een paar minuten stil en geschokt.” Sital heeft Wooje als een “lieve, zeer gedreven en hardwerkende” collega gekend. Ze heeft ook samen met hem gewerkt op het ministerie van Sport- en Jeugdzaken waar Wooje naar verluidt tot voor kort nog in dienst was. “Hij kwam altijd op voor zijn district. Ik had een hele goede band met hem. Dit is echt hard. Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven.”

Lieve en hardwerkende collega

Ook Regillio Dors heeft samen met Wooje in het jeugdparlement gezeten. De twee hebben elkaar bij de laatste kaderbijeenkomst van de NDP op 26 april voor het laatst ontmoet. “Ik vroeg hem wat hij nu doet en wat zijn plannen zijn en hij had hele goede plannen. Ik heb heel goed met hem samengewerkt.

Vechter voor het district

[quads id=1]
Hij was een vechter voor zijn district en wilde heel veel realiseren.” Meriam Asodanoe die ook samen met Wooje in het jeugdparlement heeft gezeten, verkeert in schok wanneer de redactie haar telefonisch spreekt. “Ik heb pas nog mijn opa verloren. Dit doet echt pijn.”

Wooje Suriname

Bekijk hier een memoriam video van hem:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.